7" EP - 9

                                                 
                                       1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12


ACTIVE MINDS - New puppets - Same old machine : Poslední samostatný sedmi palec a opět surová jízda od politické hc/punk kapely ze Scarborough - Anglie. Po tomto singlu jim vyšel split s THISCLOSE k jejich US turné. Poslech na jejich bandcampu.  
125,-/ 5 Euro 




ALIUSTERRA / ROSA PARK : Dvakrát hardcore punk made in ČR, melodického žánru, s tím, že od ALIUSTERRA se mi líbila už tehdy jejich první demokazeta, poslech na bandcampu.  
100,-/ 4 Euro 




ANGRY BRIGADE / WOUNDEAD KNEE : Split opět dvou tuzemských kapel, osobně preferuju A.B., který tu klopí brilantní raw hardcore punk d-beat. Členové působily/působí v kapelách jako EXEKUCE, FEAR OF EXTINCTION nebo v legendárních mnoha lidmi milovány DREAD 101, h.r.u.b.o.s.t!
Bandzone a bandcamp kapel.  
100,-/ 4 Euro 



ANTIMELODIX - Hellfuck 2012 : Druhý singl z roku 2012 pohřební, hnijícího metal crustu z Ruska. Hrubej nářez pro milovníky DEVIANT INSTINCT, AMEBIX s trochou té novoty. Bandcamp kapely.  
100,-/ 4 Euro 




DAYS OF DESOLATION / SOCIAL CRISIS - Nový Matroš od skvělých SOCIAL CRISIS hc d-beat crust punx z Polska a na druhé straně je Belgický hc/crust s lehce novátorským zvukem včetně skvěle provedené grafiky singlu. Bandcamp a Bandcamp k poslechu. 
125,-/ 5 Euro 



COMPLETE AURAL TURMOIL - D-CLONE/MAUSER/FOLKEIIS : Hrubost a zase hrubost, tři raw noise d-beat crust punk kapely Florida-Japonsko. D-CLONE, FOLKEIIS a MAUSER započaly tento singl k jejich Japonskému turné roku 2012. Singl je skvěle graficky proveden, včetně letákové koláže. Devastující singl!
125,-/ 5 Euro 



DIE WRECKED / KRASS KEPALA - Solidaritas internasional : Split dvou hc/punk kapel, DIE WRECKED hrají více čistý UK punk po vzoru 80. Let a protějšek KRASS KEPALA je naprosto neznámá kapela z Indonésie, z těchto končin jsou kapely silně agresivní, i tady jde o agresivní raw crust punk na plný plyn se super obalem, vychází na červeném vinylu. Paráda.  
125,-/ 5 Euro


DISEASE / DISPOSE : Dvakrát raw noise d-beat crust punk Makedonie / Švédsko. Hrubej nával surové, protiválečné hudby v klasickém černobílém s minimalistickým, skvělém atworkem.. DISEASE více připomínají Disclose. Poslech zde na kapely Bandcampu.  
125,-/ 5 Euro 


DISEASE / WARCORPSE : Raw punk d-beat crust z Makedonie a Řecka, oproti DISEASE jsou WARCOPSE projekt jednoho člověka, Billyho z Crust demos, který momentálně zakládá další jeho projekt jménem DISCORPSE. Bandcamp a bandcamp k poslechu. Texty, grafika, d-beat, antiwar.  
100,-/ 4 Euro 

 
DISSYSTEMA : Již zaniklá, skvělá crust hardcore kapela ze spojených států. Pokud jsi fanda kapel typu DECREPIT, STATE OF FEAR nebo CONSUME, tak tohle je něco pro tebe. Jejich třetí singl z roku 2007 a super záležitost, obal kreslil známý kreslíř Marald.  
125,-/ 5 Euro 



FEAST / VATERCHEN FRUST : Split dvou německých kapel. Ti první jsou z Berlína v mezinárodní sestavě jako je Mexiko, hrají špinavější hardcore crust lehce ovlivněný US hardcorem a naštěstí to není tak novátorský jako jejich živé koncerty. Druzí jsou punkáči z Frankfurtu, tahle kapela zní má větší příklon ke klasickému deutsche punku 80. Let. Obojí je k poslechu na bandcampu kapely. V pohodě splitko s grafikou nůžky, lepidlo. 
125,-/ 5 Euro 


INSOLENTES / TXIXAPARRAZTA : INSOLENTES jsou z Mexico city hrají politický hc crust, oproti tomu druzí jsou z Baskicka, hrají latino hc punk. Obojí je dost surová záležitost, vyšlo s rozkládacím obalem v roce 2005 a je částečně benefiční na anarchistické nakladatelství. Fotka singlu tady. 
90,-/ 3.5 Euro 



JUST WAR - The last good bye : Poměrně nová Pražská kapela, která mě až tak neoslovila, nejsem žádný velký fanda kopírek Motorhead, navíc s anglickým zpěvem, který tam nesedí. Tohle je jejich první zářez do vinylu, nejvíce se mi zamlouvá zpracování obalu desky samotné, členové působily v kapelách CLIMAX, DEMARCHE. Vyšlo v kooperací více labelů. 100,-/ 4 Euro 
MATKA TERESA / SUFEERING MIND : Split dvou grind kapel  Holandsko / Polsko. Musím říci, že se jedná o kvalitní práci od obou kapel, včetně obalů a textů. SUFEERING MIND tu mají živák s dobrým zvukem, není to hnůj, který jsem prvně očekával, jak tomu u živáků většinou bývá zvykem. Pro grindcoristy určitě skvělá věc, ne li povinost. Bandcamp a zase bandcamp.
125,-/ 5 Euro 
MÖRDARE / RAW - Mass genocide machine : Dvakrát surový d-beat crust. MÖRDARE byli z Barcelony, poté co se hlavní mozek a tahoun kapely Faba odstěhoval na trvalo do Mexika, poté tahle kapela ukončila činnost, tohle je hrubý náhul v duchu starých švédských kapel ala TOTALITÄR, SVART PARAD se španělským zvukem. Druzí jsou švédi a zní jako by se dali dohromady DRILLER KILLER a KAAOS. Znějí více finsky než Švédsky. Celý je k poslechu zde. Vynikající split! 
125,-/ 5 Euro 

NUEVA GENERACIÓN : Španělským melo punk vyšel před nedávnem roku 2015 jejich debutní vinylový zásek ve formátu sedmi palce. Čtyř skladbový singl vyšel v mohutné španělské kooperaci. Poslech na kapelovém bandcampu. Hodně chytlavá deska.  
125,-/ 5 Euro 
QUARTO POTERE / TETANO : Dvakrát splašený Italský hc/crust punk, ne, že by  kapely hrály v kolejích jejich praotců WRETCHED, INDIGESTI, PEGGIO PUNX, ale jistý vliv tady určitě je znát. V kapele TETANO působil také basák z KONTATTO. Celý split silně dává najevo na jaký straně barikády obě kapely stojí.
100,-/ 4 Euro 
PER CAPITA / DOOMSISTERS : Německo, francouzský split dvouch crust kapel, s tím rozdílem, že PER CAPITA tu drtí více přímočařejší hardcore crust. Francouzi DOOMSISTERS mají větší příklon ke grindu, neboli sludge grind crust. Hezky provedený obal, akorát moc nechápu proč je přiložený jednostranně potisknutý vnitřák, přestože rozkládací, přední a zadní strany obalu mají vnitřní stranu nepotištěnou.  
125,-/ 5 Euro 
PISS - s/t :  Švédsko, španělská raw noise punk trojice zakotvená v Berlíně jménem PISS vyšel začátkem minulého měsíce debutní pěti skladbový vinyl u Static age records. Na singlu se nachází, dřívější vydaný vál z jejich skvělé demo kazety v nové, přehrané podobě a na živo z La Astilla squatu. PISS můžeš znát z jejich proběhlých koncertů po Čr. Singl je absolutní pecka! 
125,-/ 5 Euro 
PRŮMYSLOVÁ SMRT / THE TCHENDOS : Šest písní známého powerviolence hardcore punku z roku 2012 a jejich zatím poslední nahrávka. Na druhé straně je jedna píseň elektronické hudby THE TCHENDOS včetně úryvků z filmů. Poslech zde na bandzonu. 
125,-/ 5 Euro 



RABIES / KLUTZ : Split dvou tuzemských kapel, starší fast power violence bordel kapela z jihu Čech RABIES po splitu, kotoučové pily tu mají sedmipalcový formát. Na druhý straně jsou pardubický power violence KLUTZ. Obal je DIY práce na kartonovém papíře. Bandcamp k poslechu. Texty tu jsou ve třech jazycích včetně španělštiny.  
100,-/ 4 Euro 
SPOSA IN ALTO MARE /  PSYCHOTIC SUFFERANCE - Disposa in alto mhammer : Další šílená hc grind nahrávka od Italů SPOSA IN ALTO MARE (Nevěsta na moři), tentokrát na splitu s noise grindcore bruskou z Malajsie, která má velmi obsáhlou diskografii a funguje od roku 1998! Pro představu jejich bandcamp. S.I.A.M. Bandcamp. 
125,-/ 5 Euro 
THE CARNIVAL - Hengen juhlaa : Hc/punk se špetkou metalu z Helsinek / Finska a jejich poslední singl, který opět vydával / spolu vydával Heikki na jeho Labelu Kryta records. Nedávno tu měli dva koncerty, který jsem si musel nechat ujít. Jeden vál ze singlu k poslechu tady a mě se to líbí. Finland punx rules!  
100,-/ 4 Euro 



 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12