KAZETY / TAPES - 4

                                                  1 2 3 4 5 6 7 8


HARD CHARGER - demo : Hard charger jsou z Kanady - Fredericton,
Drtí metal crust punk s rock n 'rollovým vlivem, který vám nechá špinavé pocity po celém těle. Tak jak to kapela sama vyjadřuje... Ne, že by mně tohle nějak extra oslovilo, ale špatné to rozhodně není. Kazeta vyšla na labelu z Ukrajiny - Voice from inside tapes, kde právě zuří občanská válka - sračka. 
80, - / 3 Euro


 
INTERPUNKCE / DISAVOIR VIVRE : Dvakrát nadšenecký split dvou hc/punk a crust punk kapel z Prahy a Domažlic. Od každé kapely tu je po čtyřech válech. Celá nahrávka vyšla na originál kazetě ve spolupráci několika labelů a je možnost poslechu na bandcampu a bandcampu kapel, viz odkazy.
100, - / 4 Euro 
KYLIGA DALEN - Sátánizmus : Hc/punk z Budapešti a jejich druhá kazeta, která vyšla u Neverheard Distro. Poslech je možný na bandcampu kapely.
100, - / 4 Euro 






LAST KASTE - Demo 2016 : U labelu No Name vyšlo první demo v druhém vydání od LAST KASTE z Kanady, kteří hrají skvělí, energický UK punk 82 v podaní Vice Squat a jimi příbuzným spolkům. Celá kazeta je v červeno bílém provedení a je k poslechu na bandcampu kapely.
100, - / 4 Euro 



SVAVELDIOXID - Krigets brutalitet : Kazeta prvního singlu švédských bardů ve zbroji. Čtyři zářezy absolutního švédského crust masakru od lidí, kteří mají do detailu promakanou hudbu od začátku do konce. Za mě naprostá vášeň, jedna z nej desek, která mi prošla rukama, ještě teď mi zvoní v uších jejich kytarové nájezdy hned v prvních válech. Tohle je zkrátka luxus, crustová povinnost, posuď sám na bandcampu kapely. 100, - / 4 Euro 


 
TERMINÁTOR 1 - Demo 2017 + Muirbmak : Nová kapela se jmenuje TERMINÁTOR 1, maďarský prototyp d-beat crust punku v pomalejším znějí. Jejich první demo je zaznamenané na bandcampu kapely, v sestavě hrají mimo jiné členové Rákosi a Havária. 100, - / 4 Euro 





                                                  1 2 3 4 5 6 7 8