KAZETY / TAPES - 2

                                                               1 2 3 4 5 6 7 8

DISCHARGE - Singles Collection : Co dodat... Nenávist, agrese a vztek vzešlé z hc/punku, ztělesněné do šiléné hudby, to jsou DISCHARGE, kteří vznikli nedaleko Birminghamu v městě Stoke-on-Trent v roce 1977. Na kazetě je kompletní diskografie (některých) těžko sehnatelných singlů. Jsou zde ty největší pecky jako byli Decontrol, State Violence State Control, Fight Back, Never Again s velkým, protiválečným poselstvím. Skoro pokaždé když slyším vál Decontrol, mám chuť udělat něco velkého, například rozbít celej pokoj. Mazec!  
70,- / 2,80 Euro  

 
 
KAAOS - Totaal Kaaos : Tohle je unikát, dějiny světové hc/punk pokladnice otevřely brány. Zde se jedná o "totální" průřez šílenou partou pankáčů z Finska 80. Let, kompletní průřez mezi roky 81 - 85. Diskografie čítá 44 písní z ruzných singlů a  LP v dobré kvalitě na nosiči, který se pohubuje na okraji pouze u pár nadšenců. Pokud bych mohl zabít nějakou kapelou, všechny trapné top teny a žebříčky, určitě bych pro tohle vybral KAAOS, vyborný, miluji tuhle kapelu.  
80,- / 3,20 Euro 

ONE WAY SYSTEM - The Best Of : Kdo by neznal ONE WAY SYSTEM, kteří vznikli někdy okolo roku 1978-79 v Anglickém městě Fleetwood ? Jednoznačně se jedná o jednu z významných kapel druhé vlny 82 punku ve Velké Británii. Tohle je klasická nahrávka UK 82 punk s výběrem těch nejlepších hitů "the best of". Jako jsou Give Us A Future, Ain´t No Answer, Gutter Boy atd... Do toho všecho zkloubená jejich ostrá lyrika. Kapela, která měla nemalý vliv na mnoha pankáčů z celého světa.  70,- / 2,80 Euro  






                                                               1 2 3 4 5 6 7 8