KAZETY / TAPES - 7


                                                                    1 2 3 4 5 6 7 8


BESTHÖVEN - D-beat Inferno : 25 válů diskografie d-maniaka Fafaa s covery od CRUDE SS, ANTI-CIMEX, FEAR OF WAW, SHITLICKERS, DISCARD a MOB 47. Vyšlo na No Name records na ukrajině.
100,- / 4 Euro 








BOMBHOARDER - Rotting systems : D-beat raw punk z Texasu, po kazeových splitech s DISKOBRA a CHIKARA přichází další samostatná kazeta. Poslech je možný na bandcampu kapely.
100,- / 4 Euro 








CONDEMNED : Hrubý hc/crust ze států a jejich první demo z roku 2016 vyšlo jako druhá, kazetová edice v Zarautz o dva roky později na labelu Mukizu records, pokud máš rád kapely typu Deathraid atd.., prostě klasickou hc/crust palbu ze států, tak tohle tě bude bavit. Celé demo je k poslechu na bandcampu kapely.
100,- / 4 Euro
DEATH WISH KIDS - Odměna nebo trest : Vychází u kapely nové demo na magnetofonové kazetě v nákladu 100ks. Cca 12 minut 8 skladeb, nahráno v červenci 2016 ve studiu AB records.. Strana B obsahuje předchozí vyprodané Demo 2016. Vše k poslechu na bandzone profilu. K dostání u kapely nebo v distrech.  
100,- / 4 Euro
HERIDA PROFUNDA / HELLO BASTARDS : Kazetová verze split singlu crust punk kapela z Polska se zpěvákem, který se přestěhoval do Londýna. Prozatím jejich nejnovější nahrávka, druhou stranu okupuje o něco známější Londýnko Polská fastcore sypanice HELLO BASTARDS. Od obou kapel je možný poslech celého splitka na bandcampu kapel. Tady a tady
125,- / 5 Euro 
NARCOLEPTICS : Tohle je další po peklu volající distort raw punk výbrus původem z Chicaga. NARCOLEPTICS přišli minulí rok s vynikajícím druhým singlem, který vyšel původně u Warthog Speak records a v Evropě je k dostání na kazetě u labelu z Ukrajiny No Name records, kazety jsou jak tomu bývá u labelu už skoro zvykem limitovány na 60 kusů. Fanoušky surových hc/punk kapel tohle jenom potěší, poslech celé nahrávky je na bandcampu kapely.  90,- / 3,5 Euro


USA LA TUA RABBIA / ERSATZ : Tentokrát split dvou fastcore punk kapel z francie. Vyšlo u pěti labelů na profi kazetě. Po splitu s BOOM jsou tu s další fast smečkou z Francie. Poslechni si stranu ERSATZ na odkazu.
100,- / 4 Euro

 

 
 
 
VZTEKLEC / DISAVOIR VIVRE : Split dvou českých hc/crust punk kapel a jejich profi tištěná kazeta. Vychází v kooperaci D.I.Y. Labelů.
70,- / 3 Euro 

                                                                  
                                            
                        







                                                             1 2 3 4 5 6 7 8