KAZETY / TAPES - 5


                                 1 2 3 4 5 6 7 8
 
 
BOB SENCLARK - Zkrat : Oi punk z Brna s kvalitními texty, konečně nějaký text od kapely proti facebooku, proti kontrole a špízlování, hurá, jsem nadšený. Kapela, která mluví z duše. Příjemné překvapení.  
80,- / 3 Euro

DEMONSTRATIVER KOMPASS : Kompilační kazeta vydaná  kolem roku 2000 v Rusku na Labelu Sharapov Sound System. Kompilaci mapuje mezinárodní uskupení s kapelami v čele, IN THE SHIT, REVENGE, FxPxOx, SPITE, RACAK, LOST, REVOLTE, AK 47, PROSECUTION 99, za Česko MINDLOCK, MRTVÁ BUDOUCNOST atd... 90,- / 3,5 Euro

 
DIE WRECKED / KRASS KEPALA : Kazetová verze jejich sedmipalce. Split dvou hc/punk kapel, DIE WRECKED hrají více čistý UK punk po vzoru 80. Let a protějšek KRASS KEPALA je naprosto neznámá kapela z Indonésie, z těchto končin jsou kapely silně agresivní, i tady jde o agresivní raw crust punk na plný plyn se super obalem, vychází na originál kazetě. Paráda.  
90,- / 3,5 Euro


  




HERIDA PROFUNDA : Polská crust punk kapela ovlivněná moderní vlnou "crustu", která se z části jako přesunula do Anglie. Tohle je jejich demo kazeta z roku 2013, kterou si kapela vydala sama, tahle nahrávka vyšla také na CD a samostatném LP.  Poslech na jejich bandcampu.  
80,- / 3 Euro 
HERODISHONEST : Kompletní diskografie hardcore punku z Finska. Všechno, co zaznamenali od roku 1999 do roku 2002, 62 písní / 80 minut! Silný, rychlý, zuřící hardcore s dvěma vokály. Materiál z "moloch" LP, split EP s kolegi finskímy pankáči REBOUND, "Pleasure / Disgust" LP, debutové demo, plus několik skladeb nahraných na kompilace, nebo jen tak. OHEISVASARA, MISFITS, MISFITS, UUTUUS zahrnuje mimo jiné věci. Texty v angličtině a finštině - s 18-stránkovým bookletem. Foto a bandcamp.
90,-/ 3,5 Euro 



               
                                             1 2 3 4 5 6 7 8