MORE NOISE FOR LIFE VOL. 9

Past show (2014)
MORE NOISE FOR LIFE VOL.9

ENGLISH VERSION the poster :

Poster (Czech version)





MORE NOISE FOR LIFE VOL.9
Mapy místa / Maps place :

   
Photos place  where will be gig : 
  
Info : (Some english info will be as soon)
Sobota 16.8.2014 - Podbor - fotbalové hřište (u Hrochova Týnce) : MORE NOISE FOR LIFE VOL.9

Na místě bude : Veganské občerstvení za rozumnou cenu, z více druhů jídel, alko, nealko, distra a materiály týkajícících se práv a svobody zvířat, k dispozici bude také kasička pro aktivity na zvířecí práva, včetně účasti, info stánku od Svobody Zvířat. Také se bude pálit oheň jako vždy a více.

Jak se dostat na koncert : Vlakem ve směru trati 016 Borohrádek – Chrudim. Vystoupíte na vlakové zastávce Bořice. Místo koncertu leží od zastávky zhruba 800 metrů na fotbalovém hřišti u lesa v Podboru.


BANDS :

G.A.U - Raw punk d-beat inferno (Germany) 
SOCIAL CRISIS - Hc/punk d-beat (Poland)    
ACRID SUNDAY - Crust core d-beat punk like Doom, E.N.T. (Slovenia) 
ZAPRTI ODDELEK - Crust grind (Slovenia) 
BESTIAL VOMIT - Grindcore fast power violence (Peru, Brazil, Italy) 
SLAVERY - Raw punk d-beat noise attack (Czech Republic) 
HOW LONG? - Crust d-beat from (Czech Republic) 
HUMAN FAULT - hc/punk (Czech Republic)

Hrají kapely :

G.A.U - http://supergau.bandcamp.com - Likvidační raw punk d-beat inferno poskládané z mezinárodní sestavy zakotvené v Berlíně. G.A.U vznikli v roce 2011, členové rovněž působily v kapelách NAKOT, DILSIKE, LIDERSHIT, CORNER END, EARTH CRUST DISPLACEMENT. Čistě nedávno jaro 2014 jim vyšel první vinylový zářez, společný split 12" LP právě s EARTH CRUST DISPLACEMENT. Odehraný mají povícero koncertů po Evropě, krom toho zpěvák je aktivním, dlouholetým  kreslířem - Doomsday Graphic. Na živo jsou G.A.U destruktivní vlna které, nikdo neuteče.
 

SOCIAL CRISIS - http://socialcrisispunx.bandcamp.com - Poměrně nová d-beat hc/punk kapela z Polska zrozená v roce 2012, složená ze členů kapel jako jsou ALL DAY HELL, LIFE SCARS, VICTIM OF TRUTH, CZAS ZŁAMAĆ PRAWO. Rovněž tahle sympatická kapela je taktéž aktivní v pořádání koncertů okolo Squatu Biała Podlaska, jako další aktivitou na postu bubeníka je D.I.Y. Label, který nese název Up the punx, na kterém vyjde letošním rokem v Březnu právě jejich debutní dvanáctipalcový vinyl.


ACRID SUNDAY - http://acridsunday.bandcamp.com -
Defakto skoro neznámá, brutal crust d-beat řež ze Slovinska připomínající, odkazující kořeny anglického "dirty crustcoru" tak jako byli z druhý půlky 80. Let spolky DOOM, EXTREME NOISE TERROR, EXCREMENT OF WAR, které navazují právě na tento čas. Chvíli po zrodu v roce 2009 nahrály šesti písňové demo, které ale zatím nikdy nevyšlo. V roce 2010 měli dvouletou pauzu jelikož neměli bubeníka a právě teď v plné síle šlapou na pedály jako o život. Kapela jde letos v Létě nahrávat materiál na zbrusu debutní 12" LP.  Krom toho členové jsou aktivní pořádáním koncertů v legendárním klubu MKNŽ v Ilirské Bystřici. Tohle bude něco jako rána kladivem do hlavy.


ZAPRTI ODDELEK - http://zaprtioddelek.bandcamp.com - Další v hledáčku poměrně nová crust grind kapela ze Slovinska založená v roce 2011 na troskách ANAEROBA. V kapele se sešli staří známý z Balkánu okupující kapely jako jsou ANAEROBA, NULLA OSTA, HOMO HOMINI LUPUS, PSIHOZA nebo MOZAK. Rovněž mají odjeté tři, krátké evropské turné, venku vydaný demo, split 7" právě s NULLA OSTA a momentáln pracují na 12" LP, které by mělo snad zanedlouho vyjít. Každopádně tohle je jedna z dalších kapel zaručených kvalit.


BESTIAL VOMIThttp://www.bestialvomit.blogspot.com - Grindcore, power violence noise nákyp založený v roce 2003, poskládaný ze dvou kontinentů, kde členové kapel žijí, a to Peru, Brazílie, Itálie, kteří rovněž působí / působily v kapelách jako SOCIAL CHAOS, COMRADES, LOS VATICANOS, ALTARE, OVO, RONIN plus ještě něco dalšího by se určitě našlo. Mají za sebou čtyři Evropské turné včetně jednoho po Indonési, další čtyř měsíční po jižní americe s nespočetnou (Diskografii) hromadou nahrávek, tou nejznámější je split 7"EP s AGATHOCLES, který vyšel už v roce 2007, ale po té si obě kapely vlastním nákladem znovu vydali tento singl až v roce 2012 pouze s jiným obalem v 300 kusovém nákladu. Pro letošek plánují evropské turné s rozsahem přes dva a půl měsíce. Pro zasvěcený i nezasvěcený já myslím není třeba tuhle bandu více představovat.


SLAVERY - http://bandzone.cz/slavery - Jedna z dalších poměrně nových raw punk d-beat noise kapel z hlavního města, která řekl bych demonstruje na české poměry až průkopnickým, nekompromisně, útočným hlukem, na živo to zní opravdu dobře. Kapela je zatím bez nahrávky, ale v plánu mají split 7" EP právě s HOW LONG?, které by snad brzy mělo vyjít. Tohle bude jízda plná autentičnosti.

 
HOW LONG? - http://bandzone.cz/howlong - Surová crust core d-beat rubanice z Ostravských dolů, která vznikla počátkém 90. Let, s vydatnou pauzou a včasným návratem na pódia i studia. Tahle kapela se po nultých letech vyšvihla hlavně materiálem ze 12 " splitu LP s ROXOR a poslední rovněž povedenou nahrávkou, splitem 12" LP s KULMA. Od těchto ostřílených borců působících v dalších kapelách můžeme čekat zaručeně, osvědčený crustobití na českém poli. Netřeba více představovat. Tešte se.


HUMAN FAULT - http://bandzone.cz/humanfault - Hc/punk poskládaný z moravských sklepů a východočeských pivnic převážně se silnou motivací a chutí hrát. Zde se sešli členové kapel jako THE BREED, RUTHLESS, DISFUNKCE MYSLI, MIDNATT DOD, DIS-K47. Venku mají čerstvě vydaný split CD-r digipack s BFD, který si vydali vlastním nákladem. Cd-r je rovněž v distribuci k dostání. Tohle je jedna z kapel, která má určitě co říci. 

Pořadí a časy kapel / List and times bands :

1) HUMAN FAULT  20:00 – 20:45
2) SLAVERY 20:45 – 21:30
3) SOCIAL CRISIS 21:30 – 22:15
4) HOW LONG ? 22:15 – 23:00
5) G.A.U 23:00 – 23:45
6) ACRID SUNDAY 23:45 – 00:30
7) ZAPRTI ODDELEK 00:30 – 01:15
8) BESTIAL VOMIT 01:15 – 02:00

Koncert se koná za každého počasí!
 The concert will take place in any weather!
 
Začátek koncertu bude od 20:00 přesně! Vstup 190,- / 7 Euro. S sebou přineste dobrou náladu jako vždy! Psy nechte doma, hluk jim opravdu nevyhovuje.

Start : 20:00, Entry 7 Euro. 
Please no dogs ! Really noise for dogs is not too good.