NOVINKY / NEWS


  27. May 2013
Zdary!! 
Zařízené třídenní / Finished three days MINI (MICRO) TOUR GERMANY 2013 - JUNE pro kapely / for bands LIFE POSSESSION, DISFUNKCE MYSLI.

Více info v sekci / More info in section TOUR

TOUR POSTER : 


23. May 2013
Zdary!! 
Vyšlo právě těd / Out now :
12" LP - TOMORROW´S HELL / TUMMO
TOMORROW´S HELL - Delší dobu očekávaný vinyl, skoro dva roky jsem nedočkavě čekal na tento materiál, který má tu tendenci přikovat druhý k zemi a dokonale vás zmarasit - prohnat strojkem na maso. Zřejmě není až moc potřeba představovat tuhle crust metal d-beat formaci z Moravy aká BOMBRAID, WARCOLLAPSE v podstatě ex MASS GENOCIDE PROCESS. Matroš byl nahrán stejně se split 7" EP s MARCH OF THE HORDES a celé je to pořád více crust než metal, 4 drtící, kurevsky drtící válce už víte co s vámi udělají... ČISTÁ PRÁCE !

TUMMO - Po debutním, předchozím 12" LP jedou v zaběhlých kolejích duchovní stoner hc pocházející taktéž z Moravských hlubin temnoty se svou 3 písňovou kanonádou se členy GOSPEL OF THE FUTURE, nebo dřívějších SPACE TO BEING, atd...  Rovněž obě nahrávky pochází z profi studií. Tohle všechno je děláno opravdu v překrásném, luxusním provedení s ručně kresleným obalem na fialovém vinylu a pro stahovače s download kartou, čistá prácička, kterou má hlavně na svědomí Petr - Waking Dead Records, o LP můžeš psát také jemu. Vychází ve spolupráci více labelů, vinyl byl lisován v České Republice v 525 kusovém nákladu. K dostání pouze pár kopií! Seženeš za hnusný peníz 250,-
 

English info :

TOMORROW´S HELL - Long time expected vynil, this recording was done two years ago in same studio session like songs for split 7" EP with MARCH OF THE HORDES, really great material, which nail you to the ground. They are from Moravia area - Czech Republic, their music is a lot inspired bands like BOMBRAID, WARCOLAPSE, dark crust d-beat metal, still more crust than metal. Members also played in MASS GENOCIDE PROCESS. Massive four songs with really brutal sound. BRUTAL!
 
TUMMO - After debut 12" LP they still go in same rails spiritual stoner hardcore incoming also from Moravia darkness and depths with 7 songs. Members also played in bands GOSPEL OF THE FUTUE or earlier SPACE TO BEING and more... Two recording are recorded in profi studio. This is all done really great, beautifull with hand drawn atwork on violet vinyl a download card, clean work, which compile Petr - Waking Dead Records, also you can write about LP to him.
Out in cooperation with other labels, vinyl was pressed in Czech Republic in 525 pieces edition, available only few copies! After fucking shit money 10 Euro. Really you will happy from this recording :-)
Up the punx ! 

Fotky - obrázky / Photos - pictures : 
Vinyl : 


Kapely /Bands :
TOMORROW´S HELL :  

TUMMO :

  

Titulní strana / Front side 12" LP :  

Propagační leták / Promotion flyer :


15. May 2013
Zdary!! 
Koncert na Neděli 18.8. V Liberci bude koneckonců zrušen, místo toho budu dělat : Liberec Azyl clubPondělí 14. Října 2013 TOTALICKERS - d-beat hc/punk ze Squatersko, pankáčské líhně jakou je Barcelona (Katalánsko, Španělsko). Zřejmě není více potřeba představovat tuhle squadru inspirovanou excelentním, Skandinávským hnusem osmdesátých let. Jedou klasické turné, s sebou přivezou novou desku v pořadí jde o třetí 12" LP, které by mělo jít pod tlak do lisovny letošní léto, výhledově to zní opravdu dobře. Samozřejmě deska bude také k dostání v distru. Koncert bude dělán ve spolupráci s Azyl crew, za účasti dalších kapel z Čr. Pro více info o koncertu sleduj blog. Nosotros queremos mucha la musica.

Vyhotoven leták MORE NOISE FOR LIFE VOL. 8 Anglická verze // English version.
 
Poster - ENGLISH VERSION :


30. April 2013
Zdary!! 
  Novinky v distru / Distro news :
 DISPARO - fracasados 12" LP
INFESTO - 12" LP
MORDARE - vientos de mierda - 12" LP
POLIISIVALTIO ‎– Fuck Your Discos  - 12" LP
CONQUESTIO / WOUNDED KNEE - 7" EP
DEHUMANIZED EARTH / GLOBAL HOLOCAUST - 7" EP
DEHUMANIZED EARTH / DIS-EASED  - 7" EP
DISTRABE / DISSENSION  - 7" EP
 FRACASO - s/t - 7" EP
HOLOCHAOS - 7" EP
HUMAN COMPOST / MONSANTO KILLERS - 7" EP
MALATESTA - 7" EP 
THE OPPRESSED! - Antifa hooligans - 7" EP
RABIES / CHULO - 7" EP
WARVICTIMS - Thrashpunk Terror Rampage  - 7" EP
RESISTANT CULTURE - Welcome to Reality - CD

Na cestě / Soon available :
  VIOLENT HEADACHE- Bombs Of Crust 12" LP 
BLOODY PHOENIX / QUESTION - 7" EP
BRNO STÁLE V PLAMENECH - kompilace - 12" LP
DISFROSTEN č. 3 - Fanzin
DISCORD / COUNTER ACTION - Cd-r (Dvakrát d-beat anarcho punk, Rusko / Ukrajina)

 plus další věci / other stuff soon.

Pro více info o distro věcech hledej v jednotlivých sekcích

Nedostavilo se : Někde po cestě ztracený balíček se singly, pravděpodobně za pomocí celních, nechtěných služeb a kontrol, hold poštovní ztráty jsou běžným jevem, zřejmě je to úděl každého labelu a distra. Crust d-beat metal formace, kapela nepochází z těchto zemích jak jste nejspíš zvyklí. Švédsko, USA, Anglie nebo Japonsko, nýbrž z Panamy, že nevíte kde to je? Střední Amerika, zkuste se podívat do googlu map možná to najdete, JUVENTUD PODRIDA (v překladu "zkažená mládež", dost výstižné, nemyslíte?). Jednalo se o druhý press, který vyšel v pouhém 150 kusovém nákladu s názvem EP - 1989. Skvělá nahrávka, kterou můžeš prozatím poslechnout pouze v digitální podobě na jejich bandcampu. Snad se zadaří na druhý pokus singly sehnat, uvidí se.

Kapela má pro letošek dobře našlápnuto na mexické tour, které se uskutečnilo už v lednu.  

POLIISIVALTIO ‎–  Fuck Your Discos  - 12" LP  :  Do distra se podařilo sehnat velmi vkusnou nahrávku, jedná se o starou věc. Finský raw punk útok POLIISIVALTIO, hrozně známá kapela, že jo? Na desce jsou dvě dema z let 83 a 85, s coverem od Dead Kennedys, stylově KAAOS, MELLAKKA, vydáno v roce 2006 u zaniklého, Německého Labelu Assel Records, typuji první vinyl v historii této kapely, chápejte být v těchto letech zformovaný kiljou a naslouchat lahodného znění tohoto, neřízeného kraválu musel být naprosto ojedinělý zážitek, chtěl bych to zažít.

 Obrázky / Pictures: 

 

 


 27. April 2013
Zdary!!
Vždy je pro mě velkým potěším objevit ve schránce balíčky a zvlášť pokud jde o formát typu kazeta. Dorazily TRUNCHEONS, DEAD REICH kazety s dalšími věcmi. Ono s Jarem přichází vždycky něco hezkého a právě tohle je impuls té krásy. Baterie, které dodávají energii jsou pávě vloženy, proto bych vám rád představil raw punk pro hluk (čtete dobře pro hluk!) TRUNCHEONS z Kanady z Montrealu, možná už jste měli tu čest s touto úžasnou drtící kůrou, kde působí členové AFTER THE BOMBS, HELLBOUND, jelikož tahle kazeta vyšla už v roce 2011 přesněji okolo srpna - září ve dvou vydáních, pro Evropu vyšla ve švédsku a kde jinde než na D-takt records, kdežto první tlak kazety ve fabrice započal samotnou kapelou, recenzuji tlak číslo 1. Oč jde, kapela jede v přesných kolejích starých, osmdesátkových, Anglických (bordel), Japonských kapel, v čele se zpěvem vyvolávající démony, špinavou kytarou a s neřízeným zvukem. Šílený řev, který je hned na první poslech znát kdo je toho tvůrcem, obstarává aktivní zpěvačka Janick, stejný řev právě v AFTER THE BOMBS, HELLBOUND. Po boku a plného plynu jejich známějších? Soukmenovců MAUSER, PERDITION, PEROXIDE, AGHAST, LOUTISH musím říci, že tohle je přesně to co očekávám od kapel tohoto ranku, jed vstřikovaný do apatické společnosti, proto nečekej žádný melodické euforie, nebo módu, nýbrž životní styl a protest. Jedním slovem "protest". Píseň  "No Silence" to vystihuje plnohodnotně. 9 válů v rozměru 9 minut se rovná kombinaci krutosti. Osobně si myslím, že formátem kazety a stylem anti hudby, kterou produkují moc lidí v dnešní, rozmlsané době nepotěším, ale v tom účel nespatřuji, důležité je, že mě tahle nahrávka unesla nad míru. Velkou škodu vidím v tom, kdy v našem, českém knedlikově  vznik kapel  typu jako je právě tato, mohu datovat  asi zhruba za 367 let, takže vlastně nikdy. Taktéž kapela má venku debutní singl, (kterého se nemohu  už dočkat) který vypustil ven Skell z kapel FRENZY, DETONATE na svém labelu Distort Reality, proto není třeba více co dodat, snad jen, že postačí hřebíky a kladivo na zatlučení vlastní rakve. Recenze na demo také vyštrachána tady.

Právě pro tyto účely jsem stvořil sekci RECENZE / REVIEW. Žádný chrlení tuny recenzí nemám v úmyslu, recenze nechci psát za účelem, že se to hodí nebo brát to za jakousi nutnost, ba naopak nechat tomu čistě volný průběh, zdůraznit vlastní pohled na danou věc a utvořit si tak "vlastní názor" nebo jak to lépe nazvat, právě proto, že mám potřebu ze sebe dostat určitou dávku emocí, nutkání jako u kazety TRUNCHEONS, hlavně a právě proto, když ti přiletí nahrávka, kterou utavíš dokola, zkrátka a jednoduše tě naprosto odmrdá.


Za další fotky ne jen z vynikajícího koncertu kde hrály DEFY atd...

Fotky / Photos  : 

TARANTUJA :

LAUTSTURMER :

 SUBTERROR : 

 DEFY :  

HUMAN FAULT :

  
11. April 2013
Zdary!!
K dostání právě teď / Available - (Vyšlo / Out ) :
  10" LP - SPOSA IN ALTO MARE / MESRINE

SPOSA IN ALTO MARE - Po nějaké době právě k dostání, vinyl trhlé grind punk útočné smečky ze severu Itálie, pohybující se kolem města Padova. Čeho všeho se ti dostane od třech přátelských chlapíků na ploše netradičního, desetipalcového formátu? Najdeš 6 vlastních válů plus covery od AGATHOCLES (s kterými měli předchozí vinylový počin) nebo od F.I.M.G., kde kapela humorem rozhodně nešetří, v jejich podání tak vzniká elekro drum base, důkazem toho všeho jsou již nehudební vsuvky mezi jednotlivými vály, trefující se k daným textům. Právě proto jsou SPOSA IN ALTO MARE (překlad názvu kapely : Nevěsta na volném moři) tímto doslova ojedinělou kapelou, která je jasným důkazem mezinárodního, celosvětového, přátelského D.I.Y. punk spojení. Toto vše je pod rukama aktivního bubeníka Sica, provozující label Gusta Rana Production, pořadatele koncertů, vydavatele tištěného fanzinu Gusto Rana ale hlavně především skvělého člověka a kamaráda. Díky tomu je mi tato kapela nadmíru sympatická. Pouze dodám, že při útěku z blázince, si nezapomeň pustit tuto nahrávku :-).

MESRINE - Představování této oldschool grindcore mlátičky z Kanady, města Québec, fungující někdy od roku 1997, by bylo zřejmě nošením dříví do lesa. Kapela má za ta léta slušnou diskografii a nespočetné množství nahrávek ukovaných z nejtvrdšího jádra grindcoru, s nohama na zemi a zdravým rozumem. Přitom stále vycházejí z hc/punkových kořenů a jak sami tvrdí také z d-beatu. V podstatě o této nahrávce mohu napsat, že jde o velmi povedený grindcore či crust grind, 7 hlubokých záseků, které tě rozmetají na cucky. Za podobnost, či hudební přirovnání ke kapele spatřuji v posledních nahrávkách od BLOODY  PHOENIX  zejména pokud jde o druhé LP. Jak už bývá zvykem u kapel tohoto ražení, tak i v této nahrávce je opravdu vynikající buldozerní zvuk se střídajícími vokály - hrob, jekot. Pokud ses nechal za poslední rok, dva učarovat všemi těmi post punk kapelami, s kterými se v celosvětovém měřítku doslova roztrhl pytel, tak se určitě vyhni této nahrávce na míle daleko, zda-li nechceš být hadrem na podlahu právě ty, protože tohle je opravdu vynikající jízda plná vzteku a nasranosti! Deska byla lisována v České republice, vychází v kooperaci s více labely z Evropy v nákladu 550 kusů, to vše v tvrdém, barevném obalu za shnilý peníz 180,-. Vyšlo minulý rok, ještě před split 7“ EP s Entrails Massacre. Pro zájem, či nezájem piš na email.


            English info :

SPOSA IN ALTO MARE - After some time just now vinyl grind punk attack band from north Italy moving in around city Padova. What do you can get from trio friends guys in unusual 10" LP format? Here is 6 Songs, also covers AGATHOCLES ( with which had previously split 7" EP) or from F.I.M.G., where band definitely humor lavishes, therefore arises from one song electro drum base, proof all are yet unmusical parenthesis between individual songs, apt with lyrics. Just hence are SPOSA IN ALTO MARE virtually unique band, that is bright proof international, global D.I.Y. punk friendship. This is whole in hands active drummer Sica, which make label Gusta Rana Production, organize concerts, out fanzine Gusto Rana, but primarily is great friend. Therefore is for me this band really very much likeable. I will add only, that while escaping from a mental institution no forget play this recording :-).

MESRINE - I think many persons know this grindcore band from Canada city Québec which was formed in 1997. Band have really rich discography and many recordings forged from hardest grindcore with foot to earth's and common sense. While still out from hc/punk roots and also d-beat. About this recording I can write that it´s really good grind core or more crust grind, 7 deep notches, which you destroy. After similarity or musical simile I see in last recording from band BLOODY PHOENIX, songs from their second LP. Also this recording have really excellent bulldozer sound with alternating vocals - grave, yell. If you are last one or two years listened many post punk bands, which are now a lot pupular, so this recording avoid the miles away, if you don´t wanna be floorcloth, because this is really full ride rage and annoyed. Vinyl was done in Czech Republic, out in together cooperation with more labels from Europe in edition 550 pieces. Cover is done in hard, colors paper after shit money 7 Euro. Vinyl out past year 2012 still before 7" EP with Entrails Massacre. For interest or lack of interest you write to email. 
Up the punx.

Fotky - obrázky / Photos - pictures : 
Vinyl :


 Kapely /Bands :
SPOSA IN ALTO MARE :

 MESRINE :

 Titulní strana / Front side 10" LP

Propagační leták / Promotion flyer :


 6. April 2013
Zdary!!
Leták zfinišován, více info o akci v dané sekci / Poster is ready, more info about gig is written so far czech language in section :
 MORE NOISE FOR LIFE VOL.8

 Leták / Flyer  :  
 MORE NOISE FOR LIFE VOL.8


 1. April 2013
Zdary!!
Vyšlo právě těd / Out now :
 7" EP - FINAL SLUM WAR  "8 dis track"

FINAL SLUM WAR - Právě k dostání ojedinělá, autentická nahrávka raw d-beat noise punk z Barcelony (Španělsko), jak už dříve bylo zmíněno, velmi dobře inspirovaná spolky rané tvorby 80. Let jako byli CONFUSE, KURO, KAAOS, DISORDER nebo ULSTER. Celá nahrávka je na míle cítit Brazilským, Jihoamerickým šmrncem, který má za následek naechovaný zpěv s nezaměnitelnou, zvučnou kytarou. Proto nečekejte typický d-beat Barcelonského střihu jak jste možná zvyklí. Mezinárodní trio přátel poskládané z Venezuely, Brazílie a Baskicka (Španělska) působí / působilo v kapelách jako APATIA NO, MORDARE, DISTRABE, EYES OF CROW, HYVAA YOTA, INFEKZIOA, DESCRENCA ABSOLUTA, tudíž nemusíš mít strach, že by členové F.S.W. Nevěděli co chtějí hrát, bicí jedou jako automat, basa připomíná burácení tankové divize, kytara vazbí, píská jako nesnesitelný, hvízdající nálet štuky a to není zdaleka vše. Kapela se také zaobírá na texty trefné do této doby, psané Brazilskou Portugalštinou, které jsou spojený s odporným násilím a chudobou jakou je jižní Amerika ale především Brazílie, k danému tématu vytvořily z jednoho zářezu ze singlu videoklip, sestříhaný z pravdivých událostí, násilností jenž v Brazílii přetrvávají. Velmi povedenou nahrávku, 8 výstřelů, aneb totální výprask si kapela kompletně tvořila sama ve zkušebně. Vyšlo za spolu účasti více labelů z Evropy a jednoho labelu z Kolumbie v náladu 500 kusů, vinyl byl lisován v České Republice. Pro zájem nebo nezájem piš na email, za shnilý peníze za kus 90,- . Vál ze singlu můžeš poslechnout na odkaze zde.


12" LP - HIROSHIMA NIGHTMARE / AZID

HIROSHIMA NIGHTMARE - Osobitý metal punk z Jižních Čech, který po velmi povedeném mini CD utočí se 7 novými vály, zřejmě není nutno moc představovat tuhle skvadru, jelikož kapela je v našich končinách už vcelku za dosti otrkaná, za sebou mají spousty odehraných koncertů. Stylově mě zrovna nenapadá než přirovnání k BROKEN BONES, především k prvním dvěma albům. Ale můžete být v klidu v podstatě jde u H.N. Stále pořád více o punk než metal v d-beatovém rytmu bicích se srozumitelným zpěvem, k tomu připočítej promakaný obal s texty. Ke spokojenosti vám tohle musí stačit :-)


AZID - Vcelku mě moc nenapadá co více napsat o téhle pro mě doposud neznámé kapele z Jihozápadu Čech. Snad jen to, že jde o klasický, za to vskutku osobitý, český hc/punk ovlivněný starou KRITICKOU SITUACÍ a dalšími spolky s texty proti hnusu bezohledného světa s čitelným zpěvem taktéž se 7 vály. Deska vychází v kooperaci pouze českých labelů ve dvou verzích, ve dvou edicích. Obyč černý vinyl za 200,- v nákladu 420 kusů. Limitovaná edice 100 kusů v ceně 250,- na modrém, žihaném vinylu s černými cákanci s Cd-r, kde se rovněž nachází stejný materiál jako na LP.


Ale čemu vážně moc nerozumím v poslední době a to limitovaným edicím, v čem jsou limitované edice vlastně lepší, pouze v barvě vinylu, změně obalu, bonusů k desce, nebo jde o jakýsi trend poslední doby, který je kopírován od větších labelů? Při stejné gramáži tak jako tak by měla být deska desce si rovna a to nehledě na barvu nebo provedení samotného vinylu, 1 LIS = 1 DESKA. celkově obecně vzato. KONEC!  

ENGLISH INFO HERE :



7" EP - FINAL SLUM WAR  "8 dis track"

FINAL SLUM WAR - Just now available unique, authentic recording raw d-beat noise punk from Barcelona (Spain), as earlier was mentioned, very good inspired bands early work 80. Years like was CONFUSE, KURO, KAAOS, DISORDER or ULSTER. Complete recording is feel for miles Brazilian, South American pizzazz, which is consequence with echo vocal and unmistakable, resonant guitar. Therefore you dont wait classic d-beat from Barcelona, which know. International trio friends folded from Venezuela, Brazil and Basque country (Spain) play / played in bands like APATIA NO, MORDARE, DISTRABE, EYES OF CROW, HYVAA YOTA, INFEKZIOA, DESCRENCA ABSOLUTA, therefore dont worry, that the members F.S.W. dont know how play this style. Drums are like automaton, bass guitar reminds noise attack before tank divisions, quitar whistles like intolerable aerial raid. But this is not still all. Bands also have interesting lyric for this time, written Brazilian Portuguese, which are coupled with shit violence and poverty like is South America, but especially Brazil. Therefore they did from one song from single videoclip, cut from true events, violence who in Brazil persist. Very good recording, 8 songs, or total destruction, which band created in practice room. Out in cooperation more labels from Europe and one Labels from Colombia in edition 500 pieces. Vinyl was made in factory in Czech Republic For interest about singl you write me email. Song from single you can listen here. One copy is after rotten money 3,5 Euro


12" LP - HIROSHIMA NIGHTMARE / AZID

HIROSHIMA NIGHTMARE - distinctive metal punk form Czech Republic, which after very good mini CD attack with 7 new songs. This band for country like is Czech Republic is not neseccary many represent, because have played a lot gigs. They combine music like was first two albums BROKEN BONES. But here is really smell their distinctive style play. You can be still peaceful, because H.N. still always sounds more punk that metal with d-beat rhythm drums with intelligible vocal, moreover with really great artwork cover and lyric. For satisfaction this must be for you all right :-)

AZID - Now I dont know what exactly write about this band, for me new band from Czech Republic. This is classic, indeed distinctive czech hc/punk affected old music like is KRITICKÁ SITUACE and next bands with lyrics against shit ruthless world, also with intelligible vocal with 7 songs. Vinyl out in cooperation only labels from czech republic in two editions, classic black vinyl is after 8 Euro with 420 pieces. Limit edition is only 100 pieces after 10 Euro on blue, annealing vinyl with black splashes with Cd-r, where is same material like on LP.

Fotky - obrázky / Photos - pictures : 
Vinyl :
FINAL SLUM WAR :

Photo Band :

Grafika / Obal / Atwork  :

 
 HIROSHIMA NIGHTMARE  / AZID  :




 HIROSHIMA NIGHTMARE :


Grafika / Obal / Atwork  :


 AZID :

Grafika / Obal / Atwork  :

 
27. March 2013
Zdary!!
Po sto letech konečně nějaká ta aktualizace, původně jsem měl v plánu oslavit v prosinci konec světa, ale jelikož se tak nestalo, tak i nadále pokračuji v aktivitách i přes větší zpoždění, jelikož cestování z rodné hroudy je u mě dost častým jevem. Život utíká velmi rychle, jak sami víte a tak by jím neměl člověk nadarmo jen tak plýtvat, že ano. V první řadě se podělím s vámi o fotky kapel z koncertů, které neunikly už tak zrasovanému, mému objektivu. DIY Kapel ve středním proudu, které dle mého skromného názoru nikoho moc nezajímají, ale přesto existují a hrají energické koncerty jako velké "populární" kapely. Jak zjišťuji tak někdo si hold vystačí pouze se 4 kapelami a je spokojen. V podstatě tu mám nějaké fotky z Paranoya Festivalu, který se konal minulý rok u Drážďan, tyhle fotky si zaslouží také publikaci, když report z tohoto festivalu zůstal prozatím pouze v mé hlavě. Jako shrnutí jedno z nej vystoupení bylo zajisté PEACEBASTARD a těžkotonážní, stenchcore crustovou betonáží LAST LEGION ALIVE. Z Barcelony crust metal NIGHTSHIFT (Portugalsko), především popravčí četa s plným zásobníkem byli ORDEN MUNDIAL, z nahrávky v podobě LP znějí sice jako se zataženou ruční brzdou ale na živo jde o dokonale, provedené vymarasení. Touto dobou mají Evropské turné, bez zastávky v ČR. 4.4. hrajou nejblíž v Lipsku. Koukni na jejich bandcampu, po klinutí do názvu kapely se zobrazí. Musím konstatovat, že ORDEN MUNDIAL byl prozatím v tomto roce pro mě jeden z nejlepších koncertů co mohli moje oči spatřit alias roztoužená vášeň, výbušně energické hc/punkové směsi. Původně bylo také v plánu hodit sem fotky FIRMEZA 10, FRACASO, kteří jste mohli vidět i u nás, ale situaci foťáku jsem nezvládl, takže si sami zkuste ten marast na živo představit.

Sobota 17.August 2013 - MORE NOISE FOR LIFE VOL.8 :
Krom letáku, který bude zanedlouho hotov bude celá akce dovršena do finálu, více info o akci je v dané sekci zde MORE NOISE FOR LIFE VOL.8 Hrát se bude zase v boudě u lesa, pro někteří z vás vlastně už v lese, na místě se bude dělat klasicky oheň. Letos poprvé bude 9 kapel, víceméně se bude jednat o mezinárodní, přátelskou sestavu, o tom to ale přeci je. Jelikož se ozvalo povícero kapel jak domácích, tak hlavně z venku, proto některé kapely jsem i přesto všechno musel odmítnout, opravdu nechci dělat akci o 10 - 15 kapelách, kteří hrají od čtyř hodin odpoledne pro pět lidí, tohle fakt nemám v úmyslu, a nikdy mít nebudu, také chci držet vstupné na přijatelné úrovni, ne předražený vstupné, které sám nemám rád. Vlez na hlavu je 170,- / 7 Euro. Samozřejmě žádný hovadiny nesmyslný se vymýšlet nebudou, jako nějaký security, zákazy a takový ty blbosti, kterýma absolutně pohrdám a nesnáším to, všechno se pojede klasika D.I.Y. S tím, že bordel se může dělat ale s mírou. Začátek bude přesně ve 20:00 jako každý rok. Distra jsou samozřejmě více než vítaná záležitost. Už se nemohu dočkat.
Také budu dělat v Liberci v Azylu na Neděli 18.8. Druhý den po koncertní akci v Podboru, kapely s letákem budou zavčas upřesněný.

Do sbírky pořízeno, obskurní, autentické záležitosti jako split 7" EP - WRETCHED / INDIGESTI, o téhle desce není pochyb, že by nebyla ve světovém měřítku uznávaná jako jedna z vůbec nejlepších hc/punk nahrávek 80. Let, rozjařeně s nadšeneckým přístupem vyštracháno po distrech, po delším čase únavného hrabání demo 7" EP - PARALISIS INFANTIL, se jedná o starej punk 80. Let z Argentiny, konkrétně o demo z roku 1987, jde o velmi exotickou záležitost s politickými texty samozřejmě řváno ve Španělštině, jak jinak to u těchto kapel bývá zvykem, opravdu nezbývá než dodat "muy bien para todo punx" Jedná se o zbootlegované věci, čehož si postupem ča u více všímám, kolik vlastně v poslední době vychází bootlegů starých kapel, jako průser spatřuji v tom, že daná kapela z toho nemá vůbec nic. Krom toho, že si nahrávku pořídí lidi, kteří z daného titulu mají nejšťastnější den v životě.

Label : Vyšlo 7" EP - FINAL SLUM WAR - jedinečná raw d-beat punk rubanice z Barcelony. Domácí metal punk rubanice split 12" LP - HIROSHIMA NIGHTMARE / AZID, pro fotky v sekci RELEASE Tituly již k dostání, více info o titulech bude zde v brzkých dnech, sleduj blog. Brzy budou také konečně k dostání split 10" LP - MESRINE / SPOSA IN ALTO MARE, v lisovně je deska, která každou chvílí výjde split 12" LP - TOMORROWS HELL / TUMO.

Distro : Povícero Novinek je právě skladem, brzy budou také zveřejněny.

Ziny : Reporty z koncertů vyšli v DISFROSTEN č.3, v NOISE MASTER č.26 bude po tři sta letech rozhovor s labelem a distrem v podání Ankety, ziny budou taktéž dostání v distru.

DISPARO zrušily kompletně evropské turné, jedou pouze kratší turné po Španělsku, proto koncert na 9. Dubna v Azylu v Liberci byl zrušen.


MORE NOISE FOR LIFE VOL.8 (stručný popis kapel)
Kapely :

LOS REZIOS - d-beat crust punk z Venezuely
EARTH CRUST DISPLACEMENT - raw d-beat noise z Německa
GUYANA DEATHTAPE - crust grind z Německa
YACK - hc/grind z Maďarska
KOMANDO KRONDSTADT - hc/punk z Německa
VICTIMS OF CLASSWAR - metal punk z Německa
ALERT - hc/punk z Izraele
DISFUNKCE MYSLI  - d-beat punk ze Znojma
      MIDNATT DOD - d-beat crust ze Znojma 

 Fotky / Photos :

Sbírka :


PARANOYA FESTIVAL 2012 - Germany :

PEACEBASTARD :

LAST LEGION ALIVE :

SOCIAL CHAOS :



ORDEN MUNDIAL - Barcelona, Casa Roquetes (Spain) 2012 - 2013 :


NIGHTSHIFT - Blokes Fantasma :


EYES OF CROW :


FINAL SLUM WAR :

HOAX :

CS-137 :

DISSIDENCIA HOSTIL :

HYVAA YOTA :

ESKUPE :

CROSTA :

LAS OTRAS :

SECT :

UNA BÉSTIA INCONTROLABLE :

HORROR VACUI :