Info...

                                                                  22. Ocotober 2013
                                                                         Zdary !!

Koncert, který se uskutečnil 14.10. V Liberci proběhl na všední den s dobrou účastí. Ostatně bylo v plánu z koncertu a z cest po Německu (hlavně ze Zoro festivalu), Polsku zachovat více kapelových fotek, ale jelikož foťák mi v poslední době vypovídá službu, proto jich tu je pouze poskromnu.

Další díl MORE NOISE FOR LIFE vol. 9 se uskuteční : Sobota 16. Srpna 2014, místo je stejný, zatím je plánovaný pouze jeden den, možná bude akce dvoudenní, uvidíme, každopádně sítě jsou rozhozeny a kapely jsou tímto v jednání.

Distro : Další porce distro věcí  je v průběhu, zveřejněny budou snad už brzy, i když nejsem si jist, zda-li někoho až na pár výjimek zajímaví méně známe kapely ze světa? Pokud to není zrovna Mp 3 formát, nebo-li budování nahrávek, dejme tomu sbírky v harddisku vlastního počítače, z téhle představy vlastnit nahrávky pouze v počítači se mi dělá kurevsky hodně zle. Přesto vše dnešní, internetová doba a hlavně nezájem krajně převyšuje. Proto split 7" EP - DISKONTROLL / FULL OF HATRED mám konečně v rukou.

////
MORE NOISE FOR LIFE vol. 9 : Will be Saturday 16. August 2014, same place like always, maybe two days gig with fucking destructructive bands.

                                                     PROTESTERA (Swe) - in Poland :

                                                        BLOODY PHOENIX (Usa) :