OUT NOW : Krüger - 12" LP

                                                                  Wednesday 6. June 2018

KRÜGER - Oblbnuté mozky - 12" LP

KRÜGER (CR) - After the singles coming their first 12" LP record, which includes thirteen songs including cover song from the old band Telex uncompromising raw d-beat crust from Czech Republic, all inspired by the UK, Scandi hc/crust 80. and 90. Years. The band have played a lot during the years and their improvement is evident. I dare to say, it´s definitely one of the best recordings that the Czech Republic can offer at the moment if you are a fan of EXCREMENT OF WAR, HELLKRUSHER, SVART PARAD or MEANWHILE you should definitely check it out. Among other things, we must not forget great lyrics and graphic design of Svitart packaging. Check a bandcamp the band. 

Vinyl was released in an edition of 500 pieces in co-operation with other labels. The price per piece is 10 € + postage. For Interst write to email. Vinyl let's go to world.

Trades are welcome, like always.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Czech language :
KRÜGER (CZ) - Po singlech přichází jejich první velká deska, která čítá třináct rozbrušek včetně coveru od Telex nekompromisního raw d-beat crust kolovrátku z České Republiky, to vše inspirováno UK, Scandi hc/crustem 80. a 90. Let. Kapela se za několik let hraní slušně vyhrála a je to hodně znát, troufnu si říci, jedná se určitě o jednu z těch nejlepších nahrávek, která Česká Republika momentálně může nabídnout, pokud jsi fanda kapel EXCREMENT OF WAR, HELLKRUSHER, SVART PARAD nebo MEANWHILE tak s chutí do toho. Mimo jiné nesmíme opomenout parádní, promyšlené texty a grafické zpracování obalu o který se postaral Svitart. Čekuj bandcamp kapely. 

Deska vyšla v nákladu 500 kusů v kooperaci s dalšími labely. Cena za kus je 250,- plus poštovné. Pro zájem pište na email. Desko hurá do světa.

Výměny jsou vítány jako vždy.
 

                                                                        KRÜGER