NOVINKY / NEWS 2



 17.December 2012
Zdary!!
 Novinky v distru / Distro news :
 LIBERUM VETO -  Wolny Nie Pozwalam - 12" LP
NOWHITERAG - Silence is violence - 12" LP
RAW HATE  - fuck off and die - 12" LP
ROVSVETT - Boll-Mats Bjuder Pa Bullkalas & Kaffe 1984-1987 - 12" LP
 SHADES OF GREY - Freedom / incarceration - 12" LP
BROTTSKOD 11 - 7" EP
GO FILTH GO - 5 Tracks Noise - 7" EP
REPULSIONE / TERROR OF DYNAMITE ATTACK - 7" EP 
BEDA - Happy nation d-beat - Cd-r 
 REPULSIONE - The beginning of violence - CD

Pro více info o novinkách v daných sekcích.

Obrázky / Pictures






11.December 2012
Zdary!!
V rubrice REPORTY / REPORTS 2 je k přečtení, report, fotoreport z Barcelony z roku 2011 - 2012.

 Fotka / Photo :


1.December 2012
Zdary!!
Můžeš projít rubriky ohledně distra, s vinylama, kazetama, s CD atd... Který jsou již právě kompletní, že to dalo ale nějaký ten čas. Vše za klasické ceny za kus, příkladem, singly jsou od 60,- až po 100,- bez picture singlu, samozřejmě bez poštovného. Distro novinky Budou již zanedlouho, balíky s deskama stále někde putují po venku. Pro internetové posluchače jsem zřídil spešl sekci HLUK / NOISE, ve které budou postupem času doházeny vály z jednotlivých, vydavatelských počinu, plus z nadcházejích titulů.

Label : Horkou novinkou se jedná o singl raw d-beat noise punk kapely z Barcelony, FINAL SLUM WAR, kteří se inspirovali velmi dobře kapelami rané tvroby z 80. Let, jako byli CONFUSE, KAAOS či DISORDER, se stále nezaměnitelnou atmosférou jižního temperamentu, po boku jejich souputníku GLAM. Deska je už venku z lisovny, pouze a jen zbývají klasicky jako vždy obaly z tiskárny. Ochutnávku jednoho válu můžeš slyšet o něco níže, předem již zmiňuji, že jde o vynikající d-takt až za hrob! Budeš rád když po poslechu nepůjdeš pod kytky, už se nedočkavě těším na vinyl. Více info o kapele později.

FINAL SLUM WAR - One song from upcoming 7" EP
FINAL SLUM WAR - Marcha Funebre, song from 8 DIS - TRACKS 7"EP by Raw noise

 O to více se můžete těšit, na kapelu jménem DISPARO,  která 9. April 2013, nás poctí návštvěvou v Liberci, v klubu Azyl, při jejich, prvním Evropském turné, kapela je ze Španělska - Valencie, venku má již tento rok velkou desku, která vyšla na Grita O Muere. Deska bude taktéž k dostání v distru. Jejich tvorbu poslechni na odkaze. Pokud máš rád klasický, španělský punk kapely jako RIP, tak jsi na správné cestě a určitě si poznamenej do deníčku deváteho...

Recenze : Objevily se nějaké recenze na vydané nahrávky GOMORA - Czech core, Periferia, KRUGER - Vinyl Disk Musick, LIFE POSSESSION / VICTIMS OF CLASSWAR - Periferia, Hluboká Orba, pro recenzy klikni do odkazu.


English Info :
 Take a look at the distros with vinyls, MCs, CDs etc... some of them already completed after all this time. All for usual prices, singles for 2,5 Euro to 4 Euro but for the picture singles, postage not included. Distros news out soon, the records are just out and on their way. for internet users there´s a special HLUK / NOISE section, where soon the songs from released or soon-to-be-out records will be available.

Label : brand new single by raw d-beat noise punk band FINAL SLUM WAR from Barcelona, influenced by early 80s bands such as CONFUSE, KAAOS or DISORDER, with unmistakable vibe of southern temper, rubbing shoulders their fellow band GLAM. Record just out from the factory, only the cover art remains to be done as usual. Sample from the single to be heard here on blog, I have to point out in advance that this is brilliant d-beat pace to the grave. After this one only the lucky ones stay alive. Vinyl edition is to be expected unpatiently. More infos follow...

Obrázky / Picture : 
FINAL SLUM WAR - 7" EP

FINAL SLUM WAR - 5.1.2012 - Bloges Fantasma Squat :


15.November 2012
Zdary!!
Hezky strávené dny v Německu, bylo fajn, vidět skvělé místa jako jsou Eckladen v Drážďanech, Kopi  v Berlíně, setkat se s přáteli, přikořenit to dobrodružnou cestou tam i zpět. Kopi praskalo doslova ve švech, o samotném Kopi, není moc co dodávat, navštivte tohle skvělé, punkové podhoubí a pochopíte sami, možná by konečně někoho nastartovalo začít budovat nějaké D.I.Y. Místo. Místa, pro více aktivit, které tu zatraceně chybějí! Především úžásné byli koncerty WARVICTIMS, čtyři milí chlapíci, kteří do nás naservírovali hrubý raw punk náser. Drážďany taktéž zmastily velmi slušnou porcí hluku EARTH CRUST DISPLACEMENT, skvělá, nová kapela, s drtičem škopků Toda / Rawmantic Disasters. Navíc skvělé je, že v Eckladenu funguje Food Not Bombs a rovněž každou neděli vaří jídlo pro hosty. V Berlíně taktéž na přesno vysmahli set na jedničku RUN TIME ERROR, jde o hrubou hc/grind záležitost v nejlepším podání, asi víte o co jde. Nějaké fotky z koncertů se podařilo zachytit, v doslova šíleném, skvělém kotly.

Na Anglickém blogu THIS NOISE IS OURS vyšla pozitivní recenze 7" EP - CANCER SPREADING / BLACK TRINITY, titulu který jsem spoluvydával, psaná je pouze v angličtině.

English Info :
You can read review for split 7" EP - CANCER SPREADING / BLACK TRINITY in English blog THIS NOISE IS OURS single out in cooperation with more labels.


Fotky / Photos : 
9.11.2012 - Dresden, Eckladen, WARVICTIMS - Sweden :










EARTH CRUST DISPLACEMENT - Germany :



10.11.2012 - Kopi, Berlin :


WARVICTIMS :