info MORE NOISE FOR LIFE vol. 9

                                                                                                                                             
28. February 2014
 Zdary !!

Spřátelená sestava Kapel a další info MORE NOISE FOR LIFE vol.9 je zpečetěno, akce se uskuteční v Sobotu 16.8. více info je v dané sekci, i zde se jedná o členy v kapelách, kteří už hromadou kapel prošli, proto v podstatě co kapela to Morda, osobně se těším na všechny ale nejvíce asi takto HELL DIVISION, SOCIAL CRISIS, ACRID CUNDAY, BESTIAL VOMIT.  Prozatím je vytvořen předběžný hnojpankleták pouze v angličtině.

Akce je otevřená všem kteří májí rádi D.I.Y. Underground, žádný sponzory a svinstvo kolem nečekejte. Pokud máš distro, jsi samozřejmě vřele vítán, ale není distro jako distro, nemyslím tisíc trik a dva tisíce placek, ksakru to je rozdíl... Chtěl případný výdělek z akce věnovat zvířatům, Svobodě Zvířat, pokud by se tak stalo.

Původně byla plánovaná akce jako dvoudení a taky v podstatě je, s tím rozdílem, že v Neděli 17.8. bude hrát 5 kapel z Festu v Libereckém Azylu a půjde o tyhle kapely HELL DIVISION, SOCIAL CRISIS, ACRID SUNDAY, ZAPRTI ODDELEK a BESTIAL VOMIT, vstup bude nějakých 150,- začne se od 20:00 na přesno. Pro určitý kapely bookuji koncert, nechť jsou na turné nebo zkrátka chtějí pár koncertů zahrát u nás, tak aby se rozložil náklad na benzín atd.., takhle vypadají zabokovaný koncerty, před a po festu.

BOOKING :
 15.8. - Praha (místo je v jednání)  JAGERNAUT, BESTIAL VOMIT
 17.8. - Liberec Azyl Bar - after show - HELL DIVISION, SOCIAL CRISIS, ACRID SUNDAY, ZAPRTI ODDELEK, BESTIAL VOMIT
17. 8. - JAGERNAUT ( lokalita - Znojmo, Brno? Nebo jiný místo na Moravě) 

Distro : Čas je neúprosný, proto nahodím distro věci společně s věcma, které v brzké době příjdou.

English info : Only short info, for this year will totaly friendly bands for MORE NOISE FOR LIFE vol.9, no commercial shit don´t will support here, we´re still motivated D.I.Y idea, like I was first time some ten years ago, when started firs gig. Therefore this will be underground festival with nice atmosphere, it´s only 8 bands, almost like greater gig ha, ha. In place will be vegan food, drinks, distro. Also materials for animal liberation. The possibility of camping. But still is a lot time for it...

 ENGLISH VERSION of the poster (only temporary the poster) :