Shows // vyjádření

                                                                   
                                                                                        28. October 2015                     

More Noise For Life vol. 10 : Akce nedopadla úplně podle mých představ, Liberec není zrovna nejvhodnější místo pro tuhle akci i přesto, že samotné místo Azyl je nadmíru fajn. Kapely odehrály naprosto skvělé až zabijácké sety ale hlavně bylo příjemné po čase opět vidět starý známy / přátele z venku a právě o tom to je... Z distra ubylo a rázem přibylo po vícero věci, aktualizace distra co nejdříve, balíčky jsou po různu po světě. Další ročník se uskuteční zpět na svém místě mezi stromy a zašlou trávou. Poprvé to bude dvoudenní akce ve dnech pátek, sobota 19-20. Srpen 2016! Zpět k zajetému místu a datu. Místo před pódiem zastřešíme a vylepšíme aparaturu. Kapely budou opět v evropském duchu, raw punk!

Další koncert budeme dělat v pondělí 14.12. Poděbrady v příjemném Boss baru. B.E.T.O.E - velmi intenzivní, surový raw punk po staru z Venezuely, čerstvá kapela v které nynější členové prošli hromadou kapel, již brzy na jejich devast dlouhém, prvním euro turné. Koncert bude z části benefitní na zvířata (organizace bude určena), více info o kapelách, koncertu bude brzy zveřejněno, pravděpodobně v dalším příspěvku.

English :
More Noise For Life vol. 10 : More won't be show in a liberec, go to back Podbor a small village fottball shit field, where were a shows before time. A next date for upcoming fest will be to friday, saturday 19-20 august 2016, first time on the two days. Just now does come great time for realization two days show at the forest! Cheers all bands and people who have supported this show, bands played really amazing sets! See you a next time, bands will as soon agree.

Upcoming show :
14. December Poběbrady, Boss bar.
B.E.T.O.E - raw punk shit from Venezuela on their first destructive european tour, brutal!
This will be benefit show for animal liberation. 

Upcoming release for next year :
7" ep - LOS REZIOS (Peru, Lima crust)
12" lp - BAKOUNINE / DISPOSE (France/Sweden crust)

                                                                ERSATZ (France) :

B.E.T.O.E