Fucking christmas // Photos

                                                              24. December 2016

Just now starting a big shit christmas. I hate this religious holidays, many fake people, consume and unnecessary violence to animals. I see no sense in overcrowded shopping and murder of animals. Fuck all bastard of christmas people. And have a good days without violence at the animals and no support capitalism business christmas. Punx against of bullshit christmas.

More Noise For Life vol. 12 : A many amazing raw crust punk bands is just now confirmed, most of them does come to play at the fest only one concert in the Czech Republic, wrote me anymore 17 of the bands from everywhere 12 states inside europe and another bands are in preparation. Really awesome and fast! More info about the bands in the section of the fest. Here is available also the link bandzone event, watch it. Have a good time.

Distro : Will be updated as soon as possible.

The photos of the festivals 2016 : Zoro (Germany), No Sanctuary (Croatia) with the bands :
ZERO (usa), GAZE (ireland) FATUM (rus.), GOMORA (cz), DEVIATED INSTINCT (uk), DISBAJA (cro.), LUST FOR DEATH (fra), STASIS (italy), AGATHOCLES (belg.), CANCER SPREADING (italy), including really amazing hc/punk band from Croatia FIGHT BACK!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ČESKY :
Opět po roce vypukly zkurvený vánoce, který rok od roku více nenávidím, s tím spojený hlavně a především mamon sraček v podobě nakupování, čuměním na bednu, přetvářky, obchodní řetězce, který si mnou ruce nad lidskou blbostí, co vše se dá prodat a zpeněžit. A v neposlední řadě, co mi nejvíce bere a drásá nervy, když vidím všechny ty mrtvé zvířata, hlavně špatné zacházení s kapry v sádkách, kteří skončí jako vždy pod nožem údajného svátku, mimo jiné náboženského svátku! To chcete rok od roku svým potomkům pořád stále nalhávat, jak jsou vánoce, údajně svátky klidu (přeplněné obchoďáky), míru (maximální množství zabitých, utýraných ryb, vykácených stromů) skvělí? Jestli tohle někomu přijde v pořádku "normální" tak potom je tu stále velká potřeba prostoru pro punk. Punk jako odpor tomuto svinstvu nazývané vánoce. FUCK OFF VÁNOCE, SRÁT NA VÁNOCE!
 
More Noise For Life vol. 12 : Je opravdu skvělé kolik úžasných kapel je touto dobou už potvrzeno, drtivá většina z nich přichází zahrát na fest pouze jeden koncert v ČR. Celkem 17 kapel z 12 států Evropy. Fajn kolik se jich ozvalo a potvrdilo účast, kolik přátel, známých nebo nových lidí/kapel dalo vědět, vše vesměs RAW HC/PUNK, je ohromující jak UG D.I.Y. hc/punk funguje naprosto v širším zájmu. Více info o kapelách v sekci festu, sleduj to.

Distro novinky budou co nevidět k dostání / aktualizace. Co přišlo, přichází a přijde bude již co nevidět zveřejněno.

Fotky z festivalů 2016 : Zoro Fest (Německo // Lipsko) No Sanctuary (Chorvatsko // Rijeka)  
Kapely : ZERO (usa), GAZE (ireland) FATUM (rus.), GOMORA (cz), DEVIATED INSTINCT (uk), DISBAJA (cro.), LUST FOR DEATH (fra), STASIS (italy), AGATHOCLES (belg.), CANCER SPREADING (italy), atd..., včetně absolutní moci napalmem v podání chorvatských FIGHT BACK!

                                                           Christmas -- Fuck off :



                                                                          ZERO 

                                                                           GAZE

                                                                         FATUM

                                                                      GOMORA

DEVIATED INSTINCT

???????

                                                                        DISBAJA

                                                               LUST FOR DEATH
                          
                                                                          STASIS 

                                                                   AGATHOCLES

                                                            CANCER SPREADING 

                                                                 FIGHT BACK!