Upcoming M.N.F.L. Vol. 13 - 2019

                                                                                  Saturday 8. September 2018

Zdravím vás!
S roční pauzou se opět hlásí další ročník D.I.Y. hc crust/punk festivalu MORE NOISE FOR LIFE vol.13. Hrát bude okolo 25 kapel z různých končin, kapely jsou v přípravě, některé jsou již potvrzeny. Připravte se opět na masivní, ušní průplach RAW kapel průřezem napříč žánry až do rána, v těch nejtemnějších pozdních časech které máme tak rádi... Ano všechno je to punk!
Mimo to akce bude narozeninová, mých 35 tých narozenin. K tomuhle všemu vám musí zahrát, připomenout vynikající špína stench core crust album od REPRESSION ATTACK, klikni do odkazu a skoč do poga.

Více v secki festivalu.

 
ENGLISH - ENGLISH - ENGLISH
Greetings!
After one year pause will be set another D.I.Y. hc crust/punk festival MORE NOISE FOR LIFE vol.13. There will play around 25 bands from different parts, bands list is being prepared, some have already been confirmed. Get ready again for the massive, auricular ripple of RAW bands across all the genres until the morning, till the darkest hours which we love so much.... Yes, it's all punk!
In addition, the event will be a birthdayparty, my 35th birthday. To all of this, you remind, must play the excellent dirt of the stench core crust album from REPRESSION ATTACK, click on the link and jump to pogo.

More in the festival section.
                                                                        PROMO :