KAZETY / TAPES - 6

                                      1 2 3 4 5 6 7 8


DEADFALL -  2001 - 2004 : Průřez diskografií US hardcore punk kapely která to zabalila v roce 2007, za svoji existenci stihla vydat vcelku početnou sbírku singlů a jedné velké desky, na kazetě se nachází skoro celá jejich diskografie z různých singlů, jednoho 12" LP a kompilací, celkem 39 válů!
80,- / 3 Euro 



DISPAIR - Live ammunition : Tyhle finští punks drhnou hodně hrubej raw punk d-beat v podání a inspirací VARUKERS, DISCHARGE s noisovým, zahuleným zvukem. Jejich předchozí nahrávky LP a samostatný singl se mi hodně zamlouvaly. Tohle je letošní živák z roku 2016 na originál kazetě. Poslech u kapely na bandcampu. 100,- / 4 Euro 
ERRADICT - Demo 2015 : Ještě jsem snad neslyšel špatnou kapelu z Portlandu, nebo vy jo? Tohle je naprosto skvělé demo z roku 2015. Raw d-beat punk věrně kopírující hodně dobře Japonsko 80. Léta a nejvíce GISM, KURO a DEATHSIDE obohacený o CHAOS UK první nahrávky, absolutní pecka! Poslechni, běž do toho, budeš to milovat, bandcamp kapely.
90,- / 3,5 Euro 





THE LTP - 5 track EP : Velmi impulsivní hc/punk z Ukrajiny se zpěvem v mateřštině, kolik znáte kapel z Ukrajiny? Pět písní včetně kus coveru od Sex Pistols. Poslech, který stojí za to, bandcampu labelu.  
80,- / 3 Euro 







DIATRIBE / MOCK ORDER : Dvakrát d-beat raw punk z Usa a Kanady. DIATRIBE je stará kapela ze San Diega založena roku 1984 se členy Convicted nebo Final Conflict. V roce 1985 přišla s první demokazetou "Aftermath", která později vyšla jako samostatný singl, jedná se vůbec o jednu z těch prvních d-beat hc/punk kapel, které se tou dobou objevili ve státech, v roce 2006 začali opětovně hrát a pro letošek si připravily split s Kanadsko/Irskou kapelou MOC ORDER, kde bicí obstarává Cody z kapel ZEX nebo LAMENTARI. Už jejich první znovu vydané demo bylo celkem zničující, připomínající jejich kolegy Truncheons. Půlenou, černobílou kazetu si kapela vydala sama a poslechnout to celé můžeš na odkaze, rovněž celý split plánují vydat také na 7" EP. Fandy Lebenden Toten určitě potěší.  
100,- / 4 Euro 

RAVAGED - demo : Hardcore crust punk kapela z Německa s lehce metalovými kytarami vychází na červené kazetě. Tohle je jejich první demokazeta z letošního února 2016, kterou si kapela vydala sama vlastním nákladem, celá je k poslechu na kapelovém bandcampu. 80,- / 3 Euro 
RIISTETYT - 2 x album : Hned dvě alba se nabízejí na jedné kazetě hc/punk bandy z Finska RIISTETYT nebo dříve ještě přejmenovaní GADGERS, kteří mají z roku 1981 společný split singl s KAAOS. Tím prvním je jedno z nejlepších alb vůbec Skitsofrenia z roku 1983 a druhým je Who´s lying kuka valehtelee? Z roku 2002 a jejich španělský bootleg který stojí za to.
90,- / 3,5 Euro 


                                         1 2 3 4 5 6 7 8