M.N.F.L. vol. 10

                                                                     9. June 2015

Jsou tu opět nějaké novinky, o víkendu 12. - 13. 6. Budeme vařit na skvělé akci Pallasit fest, kde zároveň bude distro, zastav se.
Nechal jsem se unést skvělou akcí v Berlíně, která se konala 23. Května na ulici před squatem Kopi, úžasné až famózní! Nějaké fotky zde.
Další nepříliš příjemná věc, která se posouvá ne jen za hranice Evropy už nějaký čas, nevidím až tak velký rozdíl, mezi ohavností nacismu a fanatickým islámem, obojí je svinstvo, ke kterému nelze mlčet.

More noise for life vol. 10 : Letáky jsou dovršeny, koneckonců odpadly VISIONS OF WAR, důvod - dva členové odešli z kapely, tímto ruší celý turné a následný koncert na akci, veliká škoda, snad příští rok přijedou, necháme se překvapit. Místo nich budou EXILENT - hc/ crust d-beat moderního střihu z Hannoveru. Nikdy jsem nebyl fandou modernizace crustu potažmo hc/punku, všechna sláva dřevařině 80. Let... Venku mají čerstvý 12" LP, které vyšlo v kooperaci mnoha labelů z Evropy. Tímto jim bude zem azylu lehká, členové dříve hrály ve skvělých RECHARGE nebo AUDIO KOLLAPSE. Poslední kapelou jsou staří známý crusteři z Milána (Itálie) WARPATH, kteří servírují na marast špinavý crustcore. Venku mají suverénní split 7" EP s NIS, který je k dostání v distru už nějaký čas, momentálně shánějí labely na připravovaný debut 12" LP. Pro více info v sekci festivalu.

Label : Dalším titulem, který budu spolu vydávat bude samostatný 7" EP - LOS REZIOS, Julio dává vše dohromady.

Distro novinky : Už opravdu budou v dalším příspěvku.


English :

More noise for life vol. 10 : The posters are finally done. VISIONS OF WAR have cancelled the tour and the show in Liberec, because two members have left the band. Perhaps next year they´ll be able to  play the fest. We will see. Instead of them will play EXILENT - Hc/crust d-beat modern style from Germany - Hannover. I´ve never been a fan of modern crust hc/punk, always i prefer raw bands from the 80´s. They have out their debut 12" LP which is out on various labels - cooperation from Europe. Members previously played also in great bands like RECHARGE or AUDIO KOLLAPS. Last band are WARPATH - dirty crustcore from milano, Italy. They have out a great split 7" EP with NIS, which is still available in the distro. Right now they´re looking for labels for the upcoming debut 12" LP. More info in fest section.

Label : Next title will be in cooperation with various labels 7" EP - LOS REZIOS, Julio is just now working on it all.

Distro news : Will indeed appear in the next contribution.

                                                         More Noise For Life vol. 10

                                                                        Promotion :

                                                                 Pallasit fest - 2015



                                                               SUBHUMANS (Uk)
 

DOOM (Uk)   

                                                                  DARFÜR (Finland)

                                                             KOHTI TUHOA (Finland)