Info / Festival / Recenze - Review

                                                                                        15. June 2016

Po vydařeném koncertě/setu DOKUGA, následuje festival More Noise For Life Vol. 11. S klidem mohu říci, v podstatě kdo nebyl na koncertě DOKUGA prohloupil, jejich vystoupení bylo nadmíru energické a naprosto spontánní. Kapele právě vyšel Rozhovor v  MRR #397, o dvě čísla dolů (395) je k přečtení oboujazyčně recenze na vydaný singl DISKOBRA. V květnu proběhl další koncert kapely ZEX, kterým bylo v Barceloně rozbito okno a následně vykradená dodávka s většinou jejich distra, osobních věcí atd... Pro distro je k dostání ze zbytku věcí jejich singl s názvem Wanderlust. Kus 125,-.  Distro novinky dávám dohromady, na labelu je venku v kooperaci dalších labelů 12" LP GOMORA - Popel a Prach. V lisu je už další release na kterém se podílím, 12" LP - BAKOUNINE/DISPOSE, jde o dvakrát surový d-beat raw punk výplach Francie/Švédsko, ukázka k poslechu je ZDE. Deska bude k dostání na festivalu v srpnu.

More Noise For Life vol. 11 : Finální sestava, leták je v kupě, dohromady bude hrát 16 kapel během dvou dnů. Více info o festu v sekci, jednotlivé popisky ke kapelám budou co nevidět. Samozřejmě se nemohu dočkat :--).

English :
I got some release and magazine MRR #397 with review for out release 7" EP - DISKOBRA. Distro update will be later, just now is out 12" LP - GOMORA - Popel a prach, their second album. And upcoming release will be 12" LP - BAKOUNINE/DISPOSE, twice dirty raw d-beat crust punk, out/available at the festival. More Noise For Life fest vol. 11 line up with the poster is done, more info in section festival, I look forward to together meeting with friends who i´m a long time didn´t see. Also i did some the photos bands, but not too much, aggrrr.

                                                                    M.N.F.L. vol. 11
English version
Czech version

                                                                    Photos / Fotky

                                                                         Review :

                                                                         Recenze :
          
                                                   ZEX - Wanderlust 7" EP 125,- / 5 Euro

                                                                    BEROSSZULÁS

                                                                         NORMS